Ibland kan det kännas befogat att undvika kolhydraterna, även om jag egentligen inte är någon förespråkare för att utesluta kolhydrater helt och hållet. Men idag satsade vi helhjärtat på kött och grönsaker.
Grillad lök, baconlindad sparris, fläskfilé, kabanoss, blomkål och edamame-bönor. Bönorna och blomkålen fick tillredas utanför grillen, men resten tillagades utan problem på grillen. Det blev en fantastiskt god måltid.
Kombinationen bacon och sparris är oslagbar. Linda sparris med bacon, grilla lätt på indirekt värme 15-20 minuter och du får en sparris utöver det vanliga. Samma sak gäller grillad lök. Genom att låta den grillas långsamt på indirekt grill får du en lök som är väldigt mild, och ändå krispig.
Idag var dessutom en av de få kvällar som vi kunde sitta ute – och det var fantastiskt skönt. Solen värmde och värmer fortfarande, trots att klockan är över 20.00…