Grillad ryggbiff med ostfylld bakpotatis

Än en gång överträffar Grillbaronen sig själv. Den här gången är det ryggbiff, grillad tomat och sparris, samt ostfyllda bakpotatisar. 

De ostfyllda bakpotatisarna gör du enkelt. Börja med att förbaka dem, 40 minuter i ugn på 225 grader eller 10 minuter i 1000w mikro. Använd sedan en grytvante när du håller potatisarna, samtidigt som du gör ett hål rakt igenom. Hålet gör du enklast med en äppleurkärnare, eller en potatisskalare. Spara ändarna på allt innehåll du får ut, ändarna ska användas som en plugg. Fyll sedan hålet med riven ost och var inte rädd för att pressa i lite extra. Plugga igen med delarna du sparade och grilla sedan indirekt, samma tid som det tar att bli klar med ett kilo hel ryggbiff.

Servera alltihop med grillade tomater och sparris, samt en salsa gjord på cocktailtomater, fetaost och gräslök, så får du en fantastisk matupplevelse:

Ryggbiff2